Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Xiamen Noya proizvodnje & trgovanja Co., Ltd

Dodajte: 2L Xinghu zgradi No.46 Huli Road, Xiamena., Kina

Kontaktirajte nas: zvezda

Tel: +86-592-5685666

Faks: +86-592-2636333

Mobilni telefon: +86-18030096568

E-mail:xmnoya@noya.cn

Vruća linija za servis
+86-592-5685666

Woodgrained Fiber Cement sa strane table

Vlakno cementa sa strane table 1. Woodgrained vlakno cementa sa strane table napravljen je od japanske najnaprednije tehnologije i dobar kvalitet sirovog i obrađenog materijala, rezultirala je superioran učinak proizvoda i široku primenu i sve pozicije zgrade, posebno particije zid i suspendovan...

Detalji o proizvodu

Vlakno cementa sa strane table
1.Woodgrained vlakno cementa sa strane tableismade Japan je najnaprednija tehnologija i dobrog kvaliteta sirove i prerađene materijala, rezultirala je superioran učinak proizvoda i široku primenu i svi stavovi zgradu, posebno pregradni zid i suspendovanih plafon i za vanjskog zida "," zatvoreni "particija" i "plafona različitih stilova građevinskih objekata, kao što je office objekat poslovne zgrade, stanovnik zgrade, škole, bolnice, bioskop, naučni institut za teatarski , KTV, železničke stanice i aerodrom, itd.


2.Vlakno cementa sa strane tablepravi građevinski mogu ne steknu bolje plafon ili interlayer zid kvaliteta samo stably osigura solidan i izdržljiv upotrebu, dok skladištenja i transporta proizvoda bi trebalo da biti primetila da sljedeće stavke, zaštićeni pažljivo, nosio i pravilno uskladištena.


3.Storageof vlakno cementa sa strane table
(1). Pre bivša fabrika, vlakno cementa sa strane table treba rukovati kroz laganom, mora biti postavljen zatvoreni da da spreče kiša.
(2). Suva depozitnih bez vode curenje i sudopere skladište mora biti izabran da se osigura superiorne performanse vlakno cementa sa strane table.
(3). Svaki odbor trebalo bi da se pokriva sa vodootporni ulje krpu ili najlon kesu, a sprečeni svoje ivicama i uglovima da bude oštećen uzrokovano mehaničke operacije.
(4). Ne postavite vlakno cementa sa strane table vertikalno i disperzovanim.
(5). Na vrhuncu svaki niz trebalo bi ne više od 1.2M, a ukupan iznos skladištenje visina trebalo bi ne više od 3,0 M.


4. Transportationof vlakno cementa sa strane table
Kad je utovar i istovar ili izgradnju, to treba da se rukuje lagano i zavijena nega da ne bi je strane, uglove i lica oštećeno; Kada ga je nosio. Dva radnika su potrebni za čaše gore istovremeno; odnosno, obe ruke Podignite sa duge strane odbora da zabranjuju jednu osobu koja ga nosi.
Kada nosi tablu, dvije osobe Podignite dve duge strane odbora.
Nadam se da nosi odbor vertikalno; Ako odbor thicknesswas manje od 6 mm, predložiti da nosi dva komada odbora istovremeno.

Woodgrained odbor (sa strane table)
1. Woodgrained vlakno cementa sa strane tableje napravio od fiber cement odbor, standardna veličina je 210 * 2440mm, debljina 7,5-12mm
2. Glavne karakteristike
Divan izgled
Dobra trajnost
otporan na vatru i dampproof performanse
Otpor protiv prehlade i visoke temperature
Niska stopa ekspanzija, nisko contractibility, nema oblik menja
Biti lako biti obrađeni i popravio
Tip zaštite životne sredine
Površina može presvučene i oprala


Nalazi se u predivan grad, Xiamen, NOYA Mamp; T, kao jedan od najbolje woodgrained vlakno cementa na strani table "Dobavljači", je bio predan različitih kvaliteta građevinskog materijala godinama. Sa visoka efikasnost radnika na usluzi, možete dobiti proizvode po niskoj ceni od nas.

Hot Tags: woodgrained vlakno cementa na strani table 'Dobavljači', jeftino, cena, woodgrained, vlakno cementa sa strane, tabla sa strane, sa strane odbora cementa i vlakno cementa obloge
Srodni proizvodi
Istraga