Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Xiamen Noya proizvodnje & trgovanja Co., Ltd

Dodajte: 2L Xinghu zgradi No.46 Huli Road, Xiamena., Kina

Kontaktirajte nas: zvezda

Tel: +86-592-5685666

Faks: +86-592-2636333

Mobilni telefon: +86-18030096568

E-mail:xmnoya@noya.cn

Vruća linija za servis
+86-592-5685666

Otporan je na vatru otporan vlakno cementa Izbф

Fiber cement odbor 1. o Nezapaljivi vodootporni vlakno cementa Izbф-u, može se koristiti kao tabla na zid ili plafon pločice. Imamo dve boje za fiber cement odbor. Jedna je žuta drugi je siva. Oni su različite gustine, komponenta cementa i učitavanje kapaciteta. Nam uobičajena veličina je...

Detalji o proizvodu

Fiber cement odbor
1. o Nezapaljivi vodootporni vlakno cementa Izbф-u, to može koristiti kao panelor u zid strop pločice. Imamo dve boje za fiber cement odbor. Jedna je žuta drugi je siva. Oni su različite gustine, komponenta cementa i učitavanje kapaciteta. Nam uobičajena veličina je 4feet * 8feet/10feet(1220*2440/3000mm) i 2feet*2feet(600*600mm). Na mogu biti debljine od 4mm do 20mm.


2.Fiber cement odborje novi tip savršen odbora potrebne velike količine na zgradi materijala tržišta nedavno. Vlakno cementa boardhas osobine velike čvrstoće aspekte nezapaljiv materijal, za proveru vlagu i lako obrade. U međuvremenu, takođe ima performanse sveobuhvatne životne sredine, azbesta slobodan, nema Formaldehid i nema blastomogen. Tako vlakno cementa boarddoes smetati da ljudsko telo.


3.Karakteristika Fiber cement odbor

* Potpuno sadrže nema azbesta, bezdimni i nije toksična ako je došlo do vatre.
* Superiorniji u izolaciji toplotni učinak i ekonomski u potrošnji hlađenje i grejanje energije.
* Dobro je nezapaljiv materijal performanse je gotovo nacionalni standard.
* Brz i praktičan u građevinarstvu, dobar zvuk za upijanje performanse i dobar neka sredstva u hidroizolaciju i otporan je na vlagu.
* Visoko u snagu osnovni materijal, dobro u stabilnost, dobra u zaštiti radijacije i nema deformacije i promena boje u dugo izlaganje suncu.
* Moderno u boju i dizajn puna snaga dekoracija.
* Tablice su težina, visoko na snazi, starim otpora sa rokom trajanja se do 50 godina.Nalazi se u predivan grad, Xiamen, NOYA Mamp; T, kao jedan od najbolje vatrostalne vodootporni vlakno cementa иeliиna dobavljači, je bio predan različitih kvaliteta građevinskog materijala godinama. Sa visoka efikasnost radnika na usluzi, možete dobiti proizvode po niskoj ceni od nas.

Hot Tags: otporan na vatru otporan vlakno cementa иeliиna dobavljači, jeftino, cena, otporan je na vatru cementa odbor, odbor vodootporni cementa, cementa zid tabli i cementa иeliиna, vlakno cementa
Srodni proizvodi
Istraga