Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Xiamen Noya proizvodnje & trgovanja Co., Ltd

Dodajte: 2L Xinghu zgradi No.46 Huli Road, Xiamena., Kina

Kontaktirajte nas: zvezda

Tel: +86-592-5685666

Faks: +86-592-2636333

Mobilni telefon: +86-18030096568

E-mail:xmnoya@noya.cn

Vruća linija za servis
+86-592-5685666

Materijal Metal zidanje particiji C čelik kanal

Proizvod: zid particiju materijal Metal zgrade C čelik kanal Noya gipsanog zida Metal koristi odličan pocinkovanog metala striptiz, koja ima dobar snagom, čvrstinom i strukturni učinak. Sa prednost lakoжa, visokog intenziteta, dobro otporna i earthquakeproof, smatra se kao neki...

Detalji o proizvodu

Proizvod: zid particiju materijal Metal zgradu CSteel kanal

Odlična Noya gipsanog zida Metal koristi pocinkovani metalne striptiz, koja ima dobar snagom, čvrstinom i strukturni učinak. Sa prednost lakoжa, visokog intenziteta, dobro otporna i earthquakeproof, smatra se kao veliki artikle za okruženje prijateljski.

Čelični kanal može biti radio kao zid particiju materijal.
Pastuv kanal:50 * 35/70 * 35/73 * 36 mm
Praćenje kanala:52 * 29/70 * 29/75 * 30 mm.
PUSTINJA:27 * 28/CD: 60 * 27
Gore navedene veličine je samo za referencu, debljine, dužine i bilo koji drugi brojevi mogu biti izvršene u skladu kupce #39; uslov.


Pocinkovani list striptiz čelični proizvodiUglavnom se koriste u građevinarstvu, prerađivačka industrija, automobil, poljoprivrede i prema ћivotinjama, ribarstvo i komercijalne industrije. Građevinska industrija se uglavnom koristi u proizvodnji Antikoroziona industrijskih i civilne arhitekture krovni paneli, krovni rešetka itd.; Zapali industrija sa svojim proizvodnju kućnih aparata ljuske, civilnog dimnjak, kuhinjski pribor, kao što su korozija otporna delova auto-industrija se uglavnom koristi u proizvodnji automobila i sl.; Prema ћivotinjama, ribarstvo uglavnom koristi za hranu za skladištenje, meso i vodeni proizvodi zamrznuta obrada opreme i sl.; Posao se uglavnom koristi kao materijal za skladištenje i transport, pakovanje opreme, itd.

Ako ste zainteresovani za naše kompanije i proizvode, detektivi nisu ni don #39; t oklevati u kontakt sa nama, ponudićemo nam najbolja cena dobrog kvaliteta za tebe. Mi želimo da stvorimo sjajna dostignuća s tobom u budućnosti.


Naziv proizvoda

Niskoj ceni do grla pocinkovani čelični krovni list ploču za prodaju

Dizajn proizvoda

Prilagođavanje dizajna, prema kupcima crteže ili fotografije.

Usluge

Snabdevamo sveobuhvatni servis za vas sa profesionalnom timu za proizvodnju "," Promet "," Isporuka "i" after servisa.
Trgovanje detalje
Priključak: TIANJINA
Plaćanja termin: FOB cenu. L/C, T/T, Western Union, Paypal
Uzorak: besplatno

Nalazi se u predivan grad, Xiamen, NOYA Mamp; T, kao jedan od najbolje zid particiju materijalne metal zgrada c čelični kanal "Dobavljači", je bio predan različitih kvaliteta građevinskog materijala godinama. Sa visoka efikasnost radnika na usluzi, možete dobiti proizvode po niskoj ceni od nas.

Hot Tags: zid particiju metalnih materijala zgrade C čelični kanal 'Dobavljači', jeftino, cena
Srodni proizvodi
Istraga