Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Xiamen Noya proizvodnje & trgovanja Co., Ltd

Dodajte: 2L Xinghu zgradi No.46 Huli Road, Xiamena., Kina

Kontaktirajte nas: zvezda

Tel: +86-592-5685666

Faks: +86-592-2636333

Mobilni telefon: +86-18030096568

E-mail:xmnoya@noya.cn

Vruća linija za servis
+86-592-5685666

Formaldehid besplatno Soudproofing izolacija drvene vune cementa daske

Formaldehid besplatno Soudproofing izolacija drveta vuna cementa daske drva vuna cementa daske površinske vene su elegantna i karakterističan, koja predstavlja ideja od dizajnera i originalnosti. Kombinuje prednosti drvo i beton zajedno: laka poput drva, firma kao beton. Zvuk...

Detalji o proizvodu

Formaldehid besplatno Soudproofing izolacija drvene vune cementa daske
Drvena vuna cementa daskepovršinske vene su elegantne i karakterističan, koja predstavlja ideja od dizajnera i originalnosti. Kombinuje prednosti drvo i beton zajedno: laka poput drva, firma kao beton. Zvuči apsorpcije šok otpora, vatra dokaz, dokaz vlage, Mildu dokaz, obezbeđeni su sve ove funkcije. To može biti primjenjuju u teretani, teatar, opere, sastanak sobu crkvu, fabrika, škola, biblioteka, dvorana za plivanje i sl.


Svetu je široko prihvatanjeDrvena vuna Cement odbordokazuje svoju svestranost u aplikacijama i njene trajnosti u klimatsku stanju. Glavne karakteristike su:
Otpornost na požare
Drvena vuna Cement odborBilo je testiran i poverljiva B1 (tešgorivih) po GB9624 standardu.


Mokra i probaju otpora
Zato što je to drvo i vuna je bila mineralnim po cement, vlaga gubi svoj efekat na tabli. Daske se koriste za enterijer i eksterijer i u vlaћnim uslovima, kao što je plafon u zatvorena bazena.


Termiti i gamad otpora
Testovi su pokazali da toDrvena vuna cementa daskeDodjavola, ne izložen napadu od strane termita ili gamad, niti je WWCB predmet malo biološke propadanja.


Toplotna izolacija
Zbog svoje relativno male gustine,Drvena vuna cementa daskehavegood toplotne osobine. Maksimalna Toplotna provodljivost za daske 25 mm debljine je 0.090 W/mK.


Akustični nastup
Nedovršeni (ili ofarbao)Drvena vuna cementa daskehavevery dobar akustičnu apsorpcije svojstva, od kada je otvoren površinski struktura omogućava visok nivo zvučne apsorpcije. Prosečna NRC mogli biti 0.65.


Završi sa
Drvena vuna Cement odborsdostupni su u prirodno, obojena belo ili prilagođene boje, i može lako biti polje naslikao bez gubitka njihove akustiиne efikasnosti.


Specifikacije:
Debljina (mm): 15mm, 20mm ili 25mm,
Dimenzije: 600 × 600mm, 600 × 2000 mm 1220 × 2440 mm ili druge specifikacije mogu se prilagoditi.


Gustina
Gustina: 350 kg/m³, 580 kg/m³.
Nalazi se u predivan grad, Xiamen, NOYA Mamp; T, kao jedan od najboljih formaldehid besplatno soudproofing izolacija drvene vune cementa daske dobavljači, je bio predan različitih kvaliteta građevinskog materijala godinama. Sa visoka efikasnost radnika na usluzi, možete dobiti proizvode po niskoj ceni od nas.

Hot Tags: Formaldehid besplatno soudproofing izolacija drvene vune cementa daske dobavljači, jeftino, cena, drvene vune daske, formaldehid besplatno, izolaciju izolaciju, cementa daske
Srodni proizvodi
Istraga