Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Xiamen Noya proizvodnje & trgovanja Co., Ltd

Dodajte: 2L Xinghu zgradi No.46 Huli Road, Xiamena., Kina

Kontaktirajte nas: zvezda

Tel: +86-592-5685666

Faks: +86-592-2636333

Mobilni telefon: +86-18030096568

E-mail:xmnoya@noya.cn

Vruća linija za servis
+86-592-5685666

Za udaranje rupe Nezapaljivi sigurnom akustičnu suspendovanih plafon ploče

Probijanje rupe Nezapaljivi sigurnom akustičnu suspendovan plafon paneli Noya udaranje rupe akustičnu suspened plafon tabla s se izradjuje na osnovu na otporna na vodu visokog kvaliteta i vatrostalne materijale, prošao kroz laminating, udara ili nezaboravan, da biste dobili dobar akustičnu i decotative funkcije. Struktura...

Detalji o proizvodu

Za udaranje rupe Nezapaljivi sigurnom akustičnu suspendovanih plafon ploče

Noya udaranje rupe akustičnu suspened plafon pločese izrađuju na osnovu visokog kvaliteta otporna na vodu i vatrostalne materijale, prošao kroz laminating, udara ili nezaboravan, da biste dobili dobar akustičnu i decotative funkcije.


Struktura akustičnu suspendovanih plafon panela
GabaritiAkustični suspendovanih plafon ploče
1.Sizes:133mm*2440mm,197mm*2440mm, 600 mm * 600 mm, 600 mm * 1200 mm
2.Thickness: 12mm, 15mm ili 18mm.


Metod instalacije od akustična gitara koju jeObustavljena plafon ploče


Potreban prostor za skladištenje naAkustičnaObustavljena plafon ploče
Oplate na drvenim akustičnu suspendovanih plafonu se moraju održavati u magacinu u suvu stanju sa temperaturom od 20 stepeni C i relativna vlažnost ne veća od 65%. Pre instalacije, molim vas, otvorite pakovanje za 48 sati da se uverim da oplate na drvenim akustičnu suspendovanih plafonu odgovara stanje okoline.


NRC koeficijent akustičnu suspendovanih plafon ploče


Aplikacija mesta coustic suspendovao tavanice panela
Gymnanisum dvorane, soba za sastanke, predavanja, Studio soba itd. Na mestima koja je potrebna za visoke zvučne apsorpcije možete da koristite ovu vrstu panela.


Nalazi se u predivan grad, Xiamen, NOYA Mamp; T, kao jedan od najboljih praveжi rupe Nezapaljivi sigurnom akustična gitara koju je suspendovan plafon paneli "Dobavljači", je bio predan različitih kvaliteta građevinskog materijala godinama. Sa visoka efikasnost radnika na usluzi, možete dobiti proizvode po niskoj ceni od nas.

Hot Tags: probijanje rupe Nezapaljivi sigurnom akustičnu suspendovanih plafon paneli dobavljača, jeftino, cena, rupe, obezbeđeno, akustična gitara koju je plafon panele, o. suspendovan plafon panele, difuzor studio
Srodni proizvodi
Istraga