Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Xiamen Noya proizvodnje & trgovanja Co., Ltd

Dodajte: 2L Xinghu zgradi No.46 Huli Road, Xiamena., Kina

Kontaktirajte nas: zvezda

Tel: +86-592-5685666

Faks: +86-592-2636333

Mobilni telefon: +86-18030096568

E-mail:xmnoya@noya.cn

Vruća linija za servis
+86-592-5685666

Otporan na vatru zvuk upijaju MDF jezik i Groove je probušila akustičnu paneli/daske

Otporan na vatru zvuk upijaju MDF jezik i Groove je probušila akustičnu panela 1. Perforirane akustičnu paneli su neka vrsta rezonantnog zvuka upijanje materijala, koji su je probušila direktno na MDF ploče. Ima odličan zvučne apsorpcije svojstvo da nisko i srednje frekvencije. 2. ako se ispunjava sa...

Detalji o proizvodu

Otporan na vatru zvuk upijaju MDF jezik i Groove je probušila akustičnu paneli

1.Perforirane akustičnu paneliDa li neka vrsta rezonantnog zvuka upijanje materijala, koji su je probušila direktno na MDF ploče. Ima odličan zvučne apsorpcije svojstvo da nisko i srednje frekvencije.

2. ako se ispunjava sa pogodan akustičnu vune u zrako-akustičnu strukturu, to će povećati efekat srednjeg i visokog frequecy.


Specifikacije perforirane akustičnu panela

Tipovi perforacija za akustičnu perforirane panele

NRC perforirane akustičnu panela

Melaminu šare za probušila akustičnu paneli


Instalacija za akustičnu perforirane panele
Projekat fotografije probušila akustičnu panelaNalazi se u predivan grad, Xiamen, NOYA Mamp; T, kao jedan od najbolje vatrostalne zvuk upijaju mdf jezik i groove probušila akustična gitara koju paneli/table "Dobavljači", je bio predan različitih kvaliteta građevinskog materijala godinama. Sa visoka efikasnost radnika na usluzi, možete dobiti proizvode po niskoj ceni od nas.

Hot Tags: otporan na vatru zvuk upijaju MDF jezik i groove je probušila akustičnu paneli/daske dobavljači, jeftino, cena, probušila akustičnu panele, akustičnu zidove, zvuk upijaju paneli mdf jezik i groove, otporan na vatru daske, drvene glazure, akustičnu drvene ploče
Srodni proizvodi
Istraga