Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Xiamen Noya proizvodnje & trgovanja Co., Ltd

Dodajte: 2L Xinghu zgradi No.46 Huli Road, Xiamena., Kina

Kontaktirajte nas: zvezda

Tel: +86-592-5685666

Faks: +86-592-2636333

Mobilni telefon: +86-18030096568

E-mail:xmnoya@noya.cn

Vruća linija za servis
+86-592-5685666

o nama

Dom > o nama

1995 godine, Xiamena Noya proizvodnje amp; Trading Co., Ltd osnovana je predivan grad vrt – Xiamen. Kao raznovrstan i sveobuhvatan kompanija, smo posvetio sami polje građevinskog materijala i njene integrisano rešenje

u proteklih nekoliko godina.

Do danas, imamo jedan potpuno vlasništvu fabrike za sintetičkih slame pločice i dva ogranku proizvodna preduzeća za Fiber Cement daske i WPC profile.


Naša kompanija se uvode naprednu tehnologiju iz zapadnih zemalja, uglavnom specijalizacija koje proizvode emulacija slamnati pločice, pločice slame, Rid list, list palm itd koji su popularni koristi u vilu, tematski park, turistička atrakcija, greenway i tako dalje. To je jedan idealan zamena za prirodu travu.


Naša fabrika Fiber Cement odbor zahvata površinu od 38000sqm, struktura oblast 26000sqm. Ukupnog captial je do 15 milijardi JUANA. Kompanija ima preko 300 emploees, uključujući i radnike, rampa; D eksperti i kontrolu kvaliteta tima. Osim toga, takođe radi sa Shanghai Tongji Univerzitet za horizontalnu tehničku saradnju i uvozi ceo skupova opremljeni objekti da popularišu ovu novu vrstu ekoloških građevinskih materijala. Enterprise equips sa 5 linija za proizvodnju vlakana cementa odbora i pojačane vlakana kalcijum silikat odbora, 2 kompleta 7000tons pritiskom na mašine i autoclaves itd... Kapacitet proizvodnje je dostigla 20 miliona kvadratnih metara. Osim toga, ona je prva firma koja CE sertifikat u Kini.


Naša drva plastičnih kompozitnih fabrika je najistaknutija lider u ovoj industriji u Kini koje zauzima prostor više od 20 miliona kvadratnih metara. To se izgradili 10 auto-radionicama WPC profila uvedena iz razvijene zemlje, kao što su USA, Kanada. Godišnji kapacitet proizvodnje možete da postignete iznad 5000 tona. Druga faza 10000 tona drva plastičnih kompozitnih projekat je takođe u zauzet pripremama. Naši glavni proizvodi su više od 40 tipova, uključujući raznih vrsta zatvorenom prostoru i na otvorenom daske, ograda, položeno kioska i most, ograda, stepenice daske, na otvorenom nameštajem, ogradu dvorišta ruku, biljka kutiju, kantu, na otvorenom podne obloge i deking, razne vrste prevoza ležišta, izvoz pakovanje tacne, za skladištenje subplates itd... U međuvremenu, različite veličine, boje ili površinske može se prilagoditi.


Uvek nastojimo da integrišete i optimizuju resurse kako bi obezbedili ne proizvode visokog kvaliteta i povoljnim cenama samo integrisana rješenja našim klijentima.